Бр. 536

  • Ило Трајковски – Мал бакшиш, голем срам и поголем арам
  • Добро е што извлековме жива глава, не убија од ќотек, пцуење и плукање
  • Се бараше спас до последен час
  • Датумот за избори “поважен” од датумот за преговори
  • Ревизорите немаат директор, ама добија кафеана
  • Судењето за Латас по трет пат почна од почеток