Бр. 531

  • Ерол Ризаов – Што ќе обновува Мицкоски
  • Питер Хандке и Олга Токарчук нобеловци за литература
  • Јанева влегла во криминал за 50.000 евра
  • Верушевски и Мијалков не се чепнаа на рочиштето
  • Франција бара нов пристап за преговори со ЕУ