Бр. 517

  • Наум Котевски – Не стрефи уште еден апсурд на Нефи
  • Борис Џонсон понижен од Врховниот суд
  • Катица не прозборе
  • Сите се сокрија од “мегабомбата” на Верушевски
  • За Боки 13 има фризер во Шутка
  • Азески: Кај се замешала државата, направила хаос