Бр. 514

  • Фросина Факова-Серафиновиќ – Скапа борба со криминалот
  • Масовни оставки во партијата на Ердоган
  • Глобален климатски штрајк, во Скопје само грст луѓе
  • Приоритет за Државниот архив е дигитализацијата
  • Игри со бројки со платите во СЈО
  • Насилството сеуште го владее човечкиот дух