Бр. 511

  • Фросина Факова-Серафиновиќ – Доста на фејсбук, сработете нешто
  • Унгарија испрашувана на жешко столче во ЕУ
  • Туск ни симна капа – на ред се лидерите на ЕУ
  • Ивановска ќе го сели Иванов од “Џевахир скај сити”
  • Села би коалицирал со Мицкоски ако се извини или огради за 27 април
  • Од незнаење не се користат европските пари