Бр. 506

  • Љупчо Поповски – Нема договор – тоа е добра вест!
  • Словенечката претстава на МОТ ќе трае повеќе од 10 часа
  • Почна растурањето на тимот на Јанева
  • Мицкоски мавта со папка со искази за “Рекет”
  • Раководител на бензиска пумпа станал член на управен одбор
  • Почесните конзули веќе нема да бидат ослободени од данок