Бр. 505

  • Александра М. Митевска – Ветингот може да почне со Јово и Катица
  • Хаос во британскиот парламент, Џонсон загуби по шести пат
  • Разрешен судијата што ја запре “Империја”
  • Ќе се спасуваат вработените, компјутерите и бироата во СЈО
  • Извршителот на Орбан стана еврокомесар за проширување
  • Субвенции за до 60.000 денари за инвертер-клими