Бр. 502

  • Ерол Ризаов – Како да сме паднале од Марс
  • Како “капетанот” Салвини го однесе својот брод на карпа
  • “Чао” за Катица без ниту еден збор дискусија
  • Трансферот на предметите – спасувачка гума за СЈО
  • Мицковски пак го избегна Пендаровски, ама и Заев
  • Косово ја крена рампата за медот и компирите