Бр. 496

  • Ерол Ризаов – Македонија – Егзит или Брегзит
  • Мостра во знакот на жените
  • За новото СЈО 1,9 милиони евра годишно
  • Биг Мајк ветува голем канабис-проект, Владата молчи
  • Борис Џонсон ја втурна Британија во хаос
  • Политичко олеснување – Динамо и Звезда се избегнаа