Бр. 489

  • Александра М. Митевска – Неспецијална
  • Ако се “стопи” Гренланд, нивото на морињата ќе порасне за 7,5 метри
  • И Катица сака разрешница
  • ОЈО и Антикорупциска во јојо-ефект
  • ВМРО со нов статут и стар почесен претседател
  • Ќе ги стрелаат свињите за да ги спасат кременадлите