Бр. 487

  • Горан Адамовски – Маки со сонцето
  • Загинати и избодени навивачи на фудбалското првенство во Хондурас
  • Косово ни стави рампа, ние ќе вратиме со такса
  • “Рекет” ќе донесе ново Пржино
  • Јанушев негира дека снимките за “Рекет” се дело на ВМРО-ДПМНЕ
  • На македонскиот филм конечно му се “заканува” “Оскар”