Бр. 477

  • Наум Котевски – Судот покажа ‘рбет кон дедото на Тамара
  • Србите спијат во Дојран, а се капат во Грција
  • Никој од Сојузот не бил повикан да “пропее”
  • “Рекет” ќе не однесе на гласање
  • Катица да ја снема од Законот за обвинителство
  • Треба, па не треба лично за лековите од аптека