Бр. 474

  • Ерол Ризаов – Заев дава царство за коњ
  • Парното во Скопје поевтино во просек за 150 денари
  • Се стега обрачот околу Јанева, но и околу “белата палата”
  • Мечкин Камен – Бојно поле за докажување патриотизам
  • Сите македонски телевизии во “црвено”
  • Владата ќе ни дава пари за нови автомобили