Бр. 473

  • Фросина Факова-Серафиновиќ – Одлежи машки
  • Селфи-манијата прогласена за болест
  • Зимава ќе не грее Шилегов
  • Мицкоски кај Орбан, ќе го одминел Груевски
  • “Охридскиот бисер” на ДУИ не знае за доста
  • Беса му намигна на ВМРО, ама далеку се од љубов