Бр. 443

  • Иљо Трајковски – Со кроце, со благо и со малку ќотек
  • Доаѓа климатски апартхејд
  • Напнат ден во Љуботен, одземени 12 тони тутун
  • Македонија ги има сите адути за преговори со ЕУ
  • Министер за финансии? Наесен!
  • Како во комедија: Едната наредба се изгуби, другата ја згрешиле