Бр. 438

  • Александар Кржаловски – Датумот
  • Трамп ја почна кампањата со лажни тврдења и рециклирани напади
  • Опозицијата бара оставки, власта нуди само реконструкција
  • ЕУ носи одлуки против своите вредности
  • Повеќе одлични ученици отколку места во гимназиите
  • На потрошена илјадарка – државата ќе враќа 27 денари