Бр. 434

  • Ана Павловска – Данева – Вакцини за основно, а приемни за високо образование
  • Јан Стефановски и Иван Кукиќ – Музиката ни е вродена
  • Ќе составува ли Заев втор владин кабинет?
  • Возачот на смртта кај Пинтија имал 16 казни
  • Груевски бил главен консултант на Унгарија за Западен Балкан
  • Јанкуловска бара разрешување на Кацарска