Бр. 423

  • Петар Арсовски – За еднаквоста
  • Ќе се градат спортски комплекси на земјоделско земјиште
  • Берлин ќе одлучува за датумот дури во септември
  • “Бомбашите” веќе не се ни кријат
  • Мицкоски не дошол на предавањето на извештајот на ЕУ
  • Ниту еден здравствен работник не одби да се вакцинира