Бр. 414

  • Ивана Настеска – Дванаесет поени за Тамара, кец за менталитетот
  • Тамара Тодевска не направи горди
  • Спасовски меѓу два огна за разузнавачката реформа
  • Во Австрија даваат оставки, на Богоевски око не му трепнува
  • До среда треба да му се одземе мандатот на Груевски
  • Се чека “да” од Грција за да паднат цените на роамингот