Бизнисменот Сефер Цановски стана татко по петти пат: Се роди Адила Дафне


Бизнисменот и директор на ФОН, Сефер Цановски стана татко по петти пат. Неговата сопруга Сезан утрово на свет донесе женско бебе.

Нивната нова наследничка се вика Адила Дафне, а Сефер веднаш радосноата вест ја сподели со неговите пријатели на социјалните мрежи. Ова е трето дете на Сефер и Сезен, Германка со турско потекло.  Од бракот со Лејла Рамковска има две деца. 

-Добредојде Адила Дефне Цаноска. Да бидеш здрава, жива и бериќетна со најубав к’смет на цел свет“ – стои како коментар на објавата.