Без вода корисниците од неколку улици во Општина Карпош


Фото: Б. Грданоски

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денеска без вода во одреден период ќе останат корисниците од неколку улици во општина Карпош.

Поради три улични дефекти од ф – 80 мм ул. „Девол“ – крак 2 и „Девол“ – крак 11, како и ул. „1010“ б.б, во периодот од 10.00 часот па се до отстранување на дефектите без вода ќе останат корисниците од истите улици, како и дел од корисниците од ул. „Жданец“, во општина Карпош.

Како што соопштија од ЈП Водовод и Канализација поради дефект на огрлица од ф – 80 мм на ул. „Љубица Георгиева“ бр.3, во периодот од 08.30 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците и од ул. „Љубица Георгиева“, општина Карпош.