Без вода дел од улицата „Ванчо Мицков“ и намален притисок во фабриката „Реплек“


Поради изведување водоводен приклучок ф-125 мм на ул. „Ванчо Мицков“ 4а, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето во фабриката „Реплек“, пак, ќе биде со намален притисок од 09:30 часот до завршување со работните активности.