Без струја делови од Ѓорче Петров


Фото: Б. Грданоски

Без електрична енергија денеска ќе бидат дел од корисниците од улица „Андон Папрадишки“ и дел од корисниците на улица „Црногорска“ во општина Ѓорче Петров.

Како што информираат од РЦУК, прекинот во снабдувањето со електрична енергија ќе биде во период од 09:00 до 13:00 часот.