Бабата од Србија која стана вирален хит скапо ќе ја чини часот по англиски јазик

Бабата Оливера која неодамна беше фатена во центарот на Белград за кршење на полицискиот час, а денес и е изречена казна.

Судот и пресуди  парична казна од 150.000 динари за кршење на полицискиот час.

Бабата стана хит по социјалните медиуми кога се појави снимка на кадеа им објаснува на полицајците дека била на час по англиски јазик.