Повеќето луѓе грешат, еве како правилно се чисти калинка (ВИДЕО)


Речиси 90 отсто од луѓето во светот погрешно ја чистат калинката, која се смета за еден од најлековитите овошни плодови.
Во продолжение погледнете едноставен, правилен и ефективен начин на чистење на калинката.