Најмрачните хороскопски знаци, Ракот е вечен песимист, Девицата е напорна


Најлошите карактеристики од најмрачните хоросопски знаци во зодијакот. Знаците се Овен, Рак и Девица.

Овен

Не само што се арогантни туку и расположени се секогаш за кавга доколку нешто не е по нивно. Егото избегнува да биде повредено по секоја цена, но доколку тоа се случи, подобро соговорникот да ја напушти просторијта отколку да треба во Овенот да се дебатира.

Рак

Раковите се често нерасположени, па дури и да се позитивно расположени, тоа нема да важи за следните пет минути. Раковите се хроинични песимисти, потиштени и хипер-емоционални и наметливи. Ако ова не беше доволно, итота склони е кон приговарање и непрестануваат да се жалат

Девица

Хиперкритични кон другите се разбира. Тврдоглави и секогаш се тие во право. Ако некој помисли дека може да им укаже да грешката, сте се излажале. Девиците се едни од најтешките луѓе за соживот. Тие се брутално искрени, особено ако тие имаат нешто да кажат.