Заврши зимскиот распуст, од утре почнува редовната настава

Утре е првиот работен ден од второто полугодие на учебната 217/2018 година.

По тринеделен зимски распуст, на настава ќе се вратат околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња.