Жаре од „Еден на еден“ и Нина од „Групер“ на листата на Форбс

Девет имиња на млади визионери од Балканот вклучувајќи и двајца од Македонија оваа година се најдоа на листата на триесетте најдобри и најветувачки претприемачи под 30 години. Листата е објавена во реномираниот магазин Форбс, пренесува Е-магазин.

Меѓу дваесетте индустрии од кои е составена листата се наоѓаат и имињата на Нина Ангеловска од „Групер“ и Жарко Димитриоски од „Еден на еден“.

Целосниот текст прочитајте го на Е-магазин.