ЗОО Скопје со едукативни видеа додека трае забраната поради корона вирусот

Скопската зоолошка градина се досети да ги едуцира децата, кои поради мерките за заштита од Ковид-19, не одат во училиште.

Секојдневно ќе се вклучуваат со едукативни видеа, при што секој ќе може да научи повеќе за животот на животните, нивните навики, исхрана и друго.

Погледнете го првото едукативно видео на ЗОО Скопје.

Од денеска во живо се вклучуваме со едукативни видеа од Скопје Зоо ❤️

Posted by Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје on Четврток, 12 март 2020