Жител од Љуботен прегазен од својот трактор, се наоѓа во многу тешка состојба

Вчера околу 16 часот 76 годишниот Р.С. од село Љуботен го прегазил неговиот трактор, откако се обидел рачно го да стартува моторот на тракторот. Во моментот тој се наоѓа во комплексот клиники „Мајка Тереза“ и е во многу тешка состојба.