Жена го претепала својот сопруг во Косово

Во неделата во Призрен беше уапсена жена откако го претепал нејзиниот сопруг.
Како што вели полицијата, како резултат на нападот, жртвата претрпела телесна повреда и добила медицински третман.

На местото на злосторството, полициските единици заплениле алатка за напад, која, наводно, била користена во случајот.

Осомничената со одлука на обвинител е испратена во притвор.