Збогум aрабика, здраво либерика: Какво кафе ќе пиеме во иднина?


Индустријата за кафе е соочена со очајна потреба драстично да се реинформира и да се сврти кон нова варијација на културите наспроти глобалното затоплување. Решението доаѓа во форма на зрната либерика, откритие што може да ја спаси индустријата.

Лик до текстот тука