Забелеа Маврово и Пелистер од првиот снег

 

По најавата од Хидрометерелошкиот завод на Македонија, дека денеска ќе имаме студено време, на повеќе повисоки места падна и првиот снег.


На социјалните мрежи се споделуваат видеа од првиот снег кој падна во Македонија, на Маврово, во Реканскиот крај, Нижеполе и на Пелистер.