За едно деноноќие 927 прекршоци за неносење маски

Фото: Б. Грданоски

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на држвава по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 927 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.