дома Македонија За Александар Николоски се што прави Владата е смешно и недоволно

За Александар Николоски се што прави Владата е смешно и недоволно

„Системот не функционира, а економијата пропаѓа. Но, она што функционира за жал се добрите пи-ар алатки. Една недела гледаме пи-ар алатки и по три пати појавување на ден со разни информации, но никаква активност“, поентираше Николоски. Па, распали уште повеќе.