Вучиќ не се чувствува добро: Ќе се обрати на нацијата во следните 48 часа

Претседателот на Србија Александар Вучиќ ќе ѝ се обрати на нацијата во следните 48 часа.

Како што рече министерот за финансии Синиша Мали, претседателот на присуствува на прес-конференцијата за економските мерки по повод ситуацијата настаната поради епидемијата со корона вирусот затоа што не се чувствува добро.

Тој ќе им се обрати дури за два дена.