Врвна архитектура: Дубаи ќе добие уште 10 топ хотели

ОАЕ– Хотелите во Дубаи се меѓу најлуксузните и најекстравагантни на светот. Архитектурата се меша со фантазијата, невозможното со возможно, никој не прашува за пари, сите се натпреваруваат со дизајнот.

Годинава во ОАЕ се отвараат 10 топ хотели.