Вооружена престрелка во Сарај, едно лице повредено

Едно лице е застрелано во вооружена престрелка рано попладне во селото Арнакија во општина Сарај, потврди МВР.

Повреденото лице е префрлено во градската општина болница 8ми септември и се наоѓа надвор од животна опасност.

Полицијата во моментов врши увид.