Во живо – Заев и Баздникин на пуштање во употреба безнинска пумпа

По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, ЛУКОИЛ Македонија ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија.

Бензинската станица е лоцирана на ул.„Методија Андонов Ченто“, нас. Ченто, на излезот од Скопје на патот кон Арачиново.

Пуштање во употреба на бензинска пумпа на Лукоил

Posted by MИА.mk on Четврток, 11 јули 2019