(Во живо) Заедничка прес-конференција на Филипче и на Адеми

Заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми, на која се очекува да ги изнесат одлуките за почетокот на учебната година.

Проследете ја прес-конференцијата во живо: