(Во живо) Средба на министерот Бесими со членките на Македонска банкарска асоцијација

Проследете ја во живо средбате на министерот за финансии Фатмир Бесими со претставниците на членките на Македонска банкарска асоцијација.

Средба на министерот за финансии Фатмир Бесими со претставниците на членките на Македонска банкарска асоцијацијa

Posted by MИА.mk on Четврток, 01 октомври 2020