(Во живо) СДСМ ја почнува кампањата „Нема откажување од иднината“


Фото: Б. Грданоски

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија организира настан по повод означување на почетокот на кампањата за парламентарните избори „Нема откажување од иднината“ на СДСМ и коалицијата за европска иднина каде ќе се обрати претседателот на партијата, Димитар Ковачевски.