(Во живо) Прв дигитален Конгрес на СДСМ


Од 24. Конгрес на СДСМ - Фото: Б.Грданоски

СДСМ денеска ќе го одржи 25. Конгрес, прв дигитален во земјава. Официјалниот дел на онлајн конгресот започнува во 13 часот.

https://youtu.be/uWgxIHylWy4