(Видео) Прес-конференција на премиерите Заев и Хоти


Со почеток во 14 часот започнува официјалната посета на делегацијата на Република Косово предводена од премиерот Авдулах Хоти на Република Северна Македонија.

Премиерите Заев и Хоти ќе имаат тет-а-тет средба и официјална средба заедно со делегациите на двете земји, после што ќе следува заедничка прес-конференција, која ќе се одржи во Медија центар со почеток во 15 часот.

Проследете ја во живо: