(Видео) Прес на Заев и помошник-државниот секретар на САД за енергетика

Прес-конференцијата која по билатералната средба ќе ја одржат премиерот Зоран Заев и помошникот државен секретар за енергетика и ресурси на САД Францис Р. Фанон, можете да ја проследите во живо на линкот во продолжение.