(Во живо) Прес на вицепремиерот Љупчо Николовски и претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

Прес-конференција денеска ќе одржат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

На прес-конференцијата ќе присуствуваат и директорите на Државен пазарен инспекторат, Државен инспекторат за труд, Државен санитарен и здравствен инспекторат, МАЛМЕД, Агенција за храна и ветеринарство и Државен инспекторат за транспорт.