(Во живо) Прес на вицепремиерот Бујар Османи за соработката со ЕУ околу Ковид 19

Денеска со почеток во 10 часот заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во Медиа центарот на Владата ќе одржи прес-конференција на тема: Соработка со ЕУ, а во врска со справување со предизвиците и последиците од пандемијата на КОВИД 19.