(Во живо) Прес на Стопанската комора за следење на протокот на стоки на „Табановце“


Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо прес-конференцијата на стопанската комора за новиот проект „Следење на протокот на стоки на граничниот премин Табановце“