(Видео) Прес на Шекеринска и Филипче

Fото: Б. Грданоски

Министрите за одбрана и за здравство, Радмила Шекеринска и Венко Филипче, ќе присуствуваат на предавање на воено санитетски возила од Армијата на времено користење на јавното здравство со цел да се помогне во справувањето со пандемијата и грижата за населението.