(Видео) Прес на СДСМ

СДСМ, според сопствените податоци, потврдува дека има растечки тренд за победа на нивната партија и Коалицијата „Можеме“.

?[Во живо:] Изјава за медиуми на Љупчо Николовски #Можеме

?[Во живо:] Изјава за медиуми на Љупчо Николовски #Можеме

Posted by СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија on Среда, 15 јули 2020